dimarts, 15 de maig del 2007

Ja tenim Viena !!!!


Avui han inaugurat el Viena. S'ha confirmat doncs aquest estil de fer política. S'ha de tenir barra inaugurar aquest establiment dins la campanya electoral. No hi ha dies al calendari!! Encara m'ha sorprès més però, veure a la web electoral de ciu, concretament a l'apartat de trajectòria política de la candidata, aquesta fotografia, on si no m'equivoco, hi apareix el Sr. Siscart, president de l'empresa Establiments Viena. No sé si ell és conscient de que l'utilitzen o és que es deixa utilitzar. Però fa molta pudor !!!! Queda clar que per mantenir-se al poder tot s'hi val...

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Després del 27 anirem al Viena i ens trobarem a la Sra. Montserrat i al Sr. Jordi vestits de tirolesos tot servint hamburgueses i frankfurts...

Anònim ha dit...

Jo vull la foto!!! Tots vestits de tirolesos... encantadors...

Anònim ha dit...

T'he enviat unes fotos al teu correu de gmail, a veure si t'agraden.

Anònim ha dit...

Equipaments
Can Turuguet

Pressupost 2003: 150.000 €
Finançament: Permuta de parcel·les municipals resultants de l´aprofitament mig del sector de Ca n´Oliver, més 36.000 euros aportats per l´Ajuntament.
Termini d´execució: A determinar
Empresa adjudicatària: A determinar

Descripció: La finca és de 2.750 metres quadrats i inclou l´habitatge i la nau de l´antiga indústria de teixits de vellut, a banda dels 4.000 metres quadrats que encercla tot el perímetre de Can Turuguet. L´edifici, d´estètica modernista, es va construir entre 1914 i 191, està situat al quilòmetre 6,8 de la carretera de Sabadell (B-124) i és un bé patrimonial qualificat com a monument històric d´interès artístic dins del Catàleg de Béns d´Interès Local.

La compra d´aquest equipament respon a la voluntat del consistori d´adquirir nou patrimoni que doni sortida a les necessitats del municipi en tots els nivells. En aquest sentit, Can Turuguet podria albergar el futur Centre Municipal d´Art de Castellar.
(extret de la web municipal)

Anònim ha dit...

És ben cert, si vas a la web de la Gatell, a la imatge animada de la capçalera, només hi surten el Sr. Ciscart i el Pedrosa, deuen ser junt amb la Montserrat, els màxims representants de Castellar (per pocqa estona, eh!) interessant l'observació. Ja només queda que la propera proposta de CiU sigui la construcció d'un circuit de motos i que l'esmorzar saludable de les escoles el vagin a fer al Turuguet.